O nas

 

V spletni trgovini Emmi-nail, Vam ponujamo različne artikle za izdelovanje geliranih nohtov. Ponudbo bomo sproti povečevali, če pa imate sami kakšne posebne želje, nam to pišite na info@emmi-nail.si in potrudili se bomo, da Vam ustrežemo. Pri nas je namreč glavno vodilo kupec in ravno okoli Vas gradimo celoten poslovni proces, poslušamo vaše želje, kritike in pripombe in vsak dan postajamo boljši. Trudimo se tudi za hitro dostavo pošiljk, v kolikor so artikli na zalogi, prav tako pa Vam ponujamo izredno ugodne cene ter kvalitetne izdelke.

V trgovini lahko naročate 24 ur na dan, 7 dni v tednu, na telefon 030 655-133, pa smo dosegljivi vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

V primeru, da se ne želite registrirati, lahko naročilo oddate tudi na naš e-mail info@emmi-nail.si, kamor napišete celotno ime artikla, šifro artikla, če je napisana (spodaj pod opisom posameznega artikla), vaše kontaktne podatke, način plačila in dostava, mi pa bomo na podlagi prejetih podatkov sestavili predračun, ter Vam ga poslali na Vaš kontaktni e-naslov.

Želimo Vam prijetno nakupovanje!


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

No new products at this time

Oglaševanje