Sebastijan Žižek S.P.

Strma pot 11

2230 Lenart

 
Tel.: (+386)40 641 072 ali (+386)30 655 133
 E -mail: info@emmi-nail.si
 

Naročila lahko oddate preko spletne trgovine 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Na telefon smo dosegljivi   vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 16. uro.

 

 

Spletna trgovina Emmi-nail Slovenija je last podjetja Sebastijan Žižek s.p., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini Emmi-nail Slovenija, so last podjetja Sebastijan Žižek s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Sebastijan Žižek  s.p.


Omejitev odgovornosti


Vse informacije in gradiva na strani Emmi-nail Slovenija, so informativne narave. Podjetje Sebastijan Žižek  s.p., se bo trudilo za optimalno  delovanje spletne trgovine Emmi-nail Slovenija, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran na lastno odgovornost. Niti podjetje Sebastijan Žižek  s.p., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na strani Emmi-nail Slovenija ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje Sebastijan Žižek  s.p., tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje Sebastijan Žižek  s.p., ne more biti odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne trgovine Emmi-nail Slovenija.


Podjetje Sebastijan Žižek  s.p.., se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Podjetje Sebastijan Žižek  s.p., lahko spletno stran spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.


Omejitev uporabe informacij in gradiv


Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na strani Emmi-nail Slovenija ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Podjetje Sebastijan Žižek  s.p., ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z Emmi-nail Slovenija. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja Sebastijan Žižek  s.p., za vse primere izključena.


To pravno obvestilo lahko podjetje Sebastijan Žižek  s.p. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.


Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

No new products at this time

Oglaševanje