Emmi-Nail Gelish UV lakiTukaj so 17 izdelki

Emmi-Nail Gelish UV laki
Izkoristite Emmi-nail UV lake za nohte: ki se uporabljajo kot klasični laki za nohte, trpežni pa so kot gel!

Emmi-Nail Easy UV lak se uporablja kot običajni lak za nohte in je enostaven za odstraniti z našim posebnim odstranjevalcem. Naši UV laki so obstojni do 6 tednov.


Posebnost je, da Emmi-Nail UV laki ne lomijo, so odporni na praske in z njimi dosežete absolutni "ogledalni" izgled.

POSTOPEK IZDELAVE:

Obnohtno kožico potisnite nazaj, saj v primeru da pride v kontakt z lakom, le-ta lahko odstopi. Prav tako odstranite morebitno kožico na nohtu, ki ostane. Najlažje in profesionalno to lahko storite z našim pripomočkom Pro-pusher.
Oblikujte noht po želji.
OBVEZNO spolirajte naravni noht, da odstranite nečistoče in kakršnekoli nepravilnosti na nohtu. Ostanke piljenja odstranite s krtačko.
Nanesite eno plast Easy polish coata, ki služi kot podlak in nadlak. Sušite pod UV lučko 2 minuti ali 15-30 sekund pod LED ali CCFL lučko. Nadaljujte z nanosom željenega barvnega UV laka in ponovite sušenje pod lučko. Po potrebi ponovno nanesite barvni UV lak ali pa preprosto že zaključite z Easy polish coatom. Sušite pod lučko, na koncu pa očistite nohte c Cleanerjem - priporočamo naš High gloss cleaner za najboljši efekt. V primeru, da so nohti zelo mastni, lahko pred nanosom podlaka nanesete še dehidrator ali primer.

Za odstranitev UV lakov, najprej povrhu nohta malo popilite, nato dobro pomočite vatko v odstranjevalec, nato pa vatko nanesite na noht in zavijte v folijo. Po cca. 10 minutah delovanja, odstranite folijo in preprosto odstranite lak z manikirno palčko.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

No new products at this time

Oglaševanje